sobota, 23 listopada, 2024
AktualnościRozrywkaRYMANÓWWydarzenia

Janosikowe Party w Jasiu Wędrowniczku

Hotel-Restauracja Jaś Wędrowniczek w Rymanowie zaprasza na zabawę sylwestrową w zbójnickim stylu. JANOSIKOWE PARTY – 31 GRUDNIA 2022 r. (sobota) godz. 19.00 do białego rana, sala bankietowa.

Wstęp: 850 zł / para

UWAGA!!! PRZEDSPRZEDAŻ BILETÓW do 10 grudnia, bilety w cenie 800 zł/para

Zabawę poprowadzi DJ DUSIEK
Mile widziane ZBÓJNICKIE przebranie

MENU :

NA POCZĄTEK: Kieliszek Jaśkowej Okowity z dębowej beczki

ZUPA: Rosół z dzikiego ptactwa z makaronem domowym

DANIE GŁÓWNE: Pieczona pierś z kaczki na sosie musztardowym podana z puree ziemniaczano-selerowym i karmelizowanymi buraczkami

DESER: Piernik z sosem korzennymi i konfiturą z płatków róż z Jasiowej Piwniczki

BUFET ZIMNYCH ZAKASEK:

Swojskie wędliny z zagród rymanowskich
Smalczyk z ogórkiem
Marynaty i pikle
Półmiski ryb z beskidzkich potoków i nie tylko
Półmisek pasztetów
Deski serów
Sałatki wg. przepisu kucharza
Deska rozmaitości
Proziaki czyli podkarpackie pankejki na sodzie z konfitura z Jasiowej Piwniczki
Pajdy chleba

BUFET CIEPŁY:

Bigos z dziczyzną
Pierogi mix ( z czosnkiem niedźwiedzim, z kurkami, mięsem … )
BUFET SŁODKI: Słodki bufet regionalnych ciast oraz deserki bankietowe

21.00 ATRAKCJA WIECZORU: Jagnię pieczone + szynka wieprzowa z kością podane z pieczonymi ziemniakami z tymiankiem w asyście kapusty góralskiej

23.00 KOLACJA II: Zbójnickie trybowane udko z warzywną niespodzianką na musie z zielonego groszku

00.00 TOAST: Szampan noworoczny

2.00 KOLACJA II: Staropolski żurek hrabiego na zakwasie z kiełbaską w chlebku podany

NAPOJE:

Bufet kawowy na cały wieczór
Na stołach woda i soki w dzbankach
Butelka wódki Wyborowej 0,5 l na parę
Rezerwacje:
Tel.: 13 43 567 33, 603 364 444
e-mail: [email protected]

Możliwość wpłaty za bilety przelewem, po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji miejsc.
Alior Bank 53 2490 0005 0000 4500 5141 4565 z dopiskiem ” SYLWESTER + Imię i Nazwisko osoby rezerwującej”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest

0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x